کاوشگر لمسی خورشیدی ناسا در یک پرواز فضایی مهم اخبار علم و فناوری
کاوشگر خورشیدی برای اولین بار از اتمسفر بیرونی خورشید عبور کرد، داده های اخیراً تجزیه و تحلیل شده تایید شد.
اگرچه پرواز از طریق تاج خورشیدی در ماه آوریل انجام شد، اما چندین ماه طول کشید تا داده های گرفته شده توسط کاوشگر به زمین ارسال شود.
این یکی از افراطی ترین سفرهایی است که فضاپیما تا به حال متحمل شده است و با تشعشعات شدید و دمای نزدیک به نقطه ذوب فولاد مواجه شده است.
جو خورشید چگونه است؟
تعیین اتمسفر خورشیدی یک چالش است. مانند یک توپ گازی بزرگ، هر چه از سطحی که به آن نگاه می کنید دورتر شود، چگالی آن کمتر می شود.
اما دور از این گردابهای آشکار پلاسما، یک اتمسفر بیش از حد گرم شده متشکل از مواد خورشیدی وجود دارد که توسط نیروهای مغناطیسی و گرانش به ستاره متصل است.
در یک فاصله معین، فشار و گرمای ستاره برای نیروهای دیگر برای محدود نگه داشتن مواد خورشیدی بسیار قوی است و از ستاره خارج می شود و به باد خورشیدی تبدیل می شود.
این نقطه به عنوان سطح بحرانی Alfven شناخته می شود، اما تاکنون محققان دقیقاً نمی دانند که این سطح در کجا قرار دارد.
با استفاده از داده های کاوشگر خورشیدی پارکر، دانشمندان توانستند تایید کنند که این کاوشگر از سطح بحرانی آلفون عبور کرده و وارد جو خورشید شده است.
او همچنین فاش کرد که سطح بحرانی آلفون مانند یک توپ صاف نیست، بلکه دارای خطوط، «میخها و فرورفتگیهایی است که سطح را چروک میکند».
لمس خورشید
همانطور که توماس زوربوخن از ناسا آن را توصیف کرد، "لمس کردن خورشید" لحظه ای تاریخی برای علم خورشیدی و یک شاهکار واقعاً قابل توجه است.
این کاوشگر با سرعت بیش از 500000 کیلومتر در ساعت (320000 مایل در ساعت) در اتمسفر پرواز می کند و به لطف پوشش کامپوزیت کربنی خود در برابر دماهای بسیار زیاد مقاومت می کند.
او افزود: «این مرحله نه تنها بینش عمیقتری از تکامل خورشید و تأثیر آن بر منظومه شمسی به ما میدهد، بلکه هر آنچه در مورد ستاره خودمان میآموزیم، درباره ستارگان بقیه کیهان نیز به ما میآموزد». .
کاوشگر خورشیدی پارکر در طول پرواز نمونه هایی از ذرات و میدان های مغناطیسی گرفت و اکتشافاتی انجام داد که در فاصله دورتر غیرممکن بود.
او قبلاً ساختارهای زیگزاگی مغناطیسی اسرارآمیزی را در باد خورشیدی کشف کرده بود که سوئیچ نامیده می شد - اما معلوم نبود چگونه و کجا شکل گرفته اند.
کاوشگر اکنون دریافته است که این ساختارها از سطح خورشیدی تحت تسلط مغناطیسی سرچشمه می گیرند.
این کاوشگر که در حال حاضر به دور خورشید میچرخد، در سال 2025 نزدیکترین نزدیکترین رویکرد خود را خواهد داشت و آن را تا فاصله 3.83 میلیون مایلی از سطح خورشید خواهد برد.
جوزف اسمیت، مدیر اجرایی پارکر ناسا گفت: «این واقعاً هیجانانگیز است که میبینیم پیشرفتهترین فناوری ما کاوشگر خورشیدی پارکر را از همیشه به خورشید نزدیکتر میکند و قادر به بازگرداندن چنین علم شگفتانگیزی هستیم.» .
ما مشتاقانه منتظریم ببینیم این ماموریت با نزدیکتر شدن در سالهای آینده چه چیز دیگری را کشف خواهد کرد.»
[ad_2]