ناسا پرتاب تلسکوپ فضایی جدید جیمز وب را پس از "حادثه" به تعویق انداخت | اخبار علم و فناوری
ناسا پرتاب تلسکوپ فضایی جیمز وب جدید خود را به دنبال یک "حادثه" که بر اتصال آن به موشک تأثیر گذاشت، به تعویق انداخت.
تلسکوپ 10 میلیارد دلاری (7.5 میلیارد دلاری) یک رصدخانه مادون قرمز مداری است که اکتشافات نسل بعدی را بر اساس کار تلسکوپ فضایی هابل ارائه خواهد کرد.
اما پرتاب آن از مرکز فضایی گویان در گویان فرانسه - پایگاه عملیاتی آژانس فضایی اروپا - اکنون تا 22 دسامبر به تعویق افتاده است.
ناسا گفت: «این حادثه در حین عملیات در مرکز آموزشی ماهواره ای در کورو، گویان فرانسه، که با مسئولیت مشترک Arianespace انجام شد، رخ داد.
تکنسین ها در حال آماده شدن برای اتصال وب به آداپتور پرتابگر مورد استفاده برای ادغام رصدخانه با مرحله بالایی موشک آریان 5 بودند.
آژانس فضایی افزود: «رها شدن ناگهانی و برنامهریزی نشده براکتی که وب را به آداپتور وسیله نقلیه پرتاب میکند، باعث ایجاد لرزش در سراسر رصدخانه شد.
هیئت بازبینی ناهنجاری به رهبری ناسا در حال بررسی اتفاقاتی است که از آن زمان تاکنون رخ داده است و انتظار میرود در پایان این هفته آزمایشات بهروزرسانی بیشتری انجام شود.
به گفته ناسا، این نتیجه تاخیرهای اضافی و هزینه های اضافی ناشی از همه گیری کووید-19 است.
هدف این است که تلسکوپ در حال گردش هم جانشین تلسکوپ فضایی هابل شود که در سال 1990 پرتاب شد - و انتظار می رود تا سال 2040 عملیاتی شود - و هم تلسکوپ اسپیتزر که در سال 2003 پرتاب شد.
زمانی که پرتاب انجام شود، نوید عصر جدیدی در علم فضایی خواهد بود و به ناسا این فرصت را میدهد تا تصاویر جدیدی مانند تصاویر گرفته شده توسط هابل را منتشر کند که تخیل بسیاری از مردم را برانگیخته است.
هدف تلسکوپ فضایی جیمز وب (JWST) "کاوش در هر مرحله از تاریخ فضا است: از اولین درخشش پس از انفجار بزرگ، تا شکلگیری کهکشانها، ستارهها و سیارات تا تکامل منظومه شمسی."
با مطالعه نور مادون قرمز، JWST به طور مستقیم برخی از فضا و زمان را مشاهده می کند (که طبق نظریه نسبیت خاص کیفیت های متفاوتی ندارند) که بشر هرگز قبلاً قادر به دیدن آنها نبوده است.
او به اعماق گذشته نگاه خواهد کرد، زمانی که اولین ستاره ها بیش از 13.5 میلیارد سال پیش شکل گرفتند - زیرا او قادر است نور ساطع شده در آن زمان را ببیند، که توسط جهان همیشه در حال انبساط کشیده شده یا "قرمز جابجا شده است".
مشترک شدن در پادکست روزانه Apple Podcasts، Google Podcasts، Spotify، Spreaker
JWST بزرگترین و قدرتمندترین تلسکوپ علمی فضایی است که تاکنون توسط ناسا ساخته شده است و پس از پرتاب، قبل از شش ماه پرتاب فضایی به مداری حدود یک میلیون مایل از زمین خواهد رفت.
در این دوره، آینهها و سپرهای خورشیدی آن مستقر خواهند شد و سیستمهای کوچکتر آن نیز باید به صورت آنلاین راهاندازی شوند - آنها باید خنک، تراز و کالیبره شوند.
پس از انجام همه اینها، ستاره شناسان در سراسر جهان می توانند از تلسکوپ برای انجام مشاهدات علمی و گسترش درک بشر از جهان استفاده کنند.
[ad_2]