تاسمانی بهترین و درخشان ترین در آشپزخانه شده اند در سمت چپ با یک فراوانی از زمان در داخل خانه با توجه به کوروناویروس.
بسیاری از جمله مواد غذایی تکنولوژیست آماندا ساتون استفاده کرده اند و این به عنوان یک فرصت برای اصلاح خود الطعام کارنامه.
Ms Sutton نظر خودش را خوش شانس می شود بزرگتر از هفت فرزند که او آشپز دستیار زمانی که او یک کودک بود.
“من شروع به پخت و پز زمانی که من حدود 13 سال من همیشه کمک کرده و مادر که عشق من برای پخت و پز, آمد, از,” او گفت:.
“من عاشق پخت و پز برای یک جمعیت و من عاشق پخت و پز از ابتدا.”
قبلا از لانسستون, Ms, Sutton در حال حاضر می آموزد پخت و پز و پذیرایی در کلارنس دبیرستان.
“من کار با کودکان و نوجوانان و آموزش آنها را به طبخ ساده و آسان غذاهای با چند مواد تشکیل دهنده,” او گفت:.
در زیر جدید کروناویروس آب و هوا, اما, Ms Sutton یک کل جدید مخاطبان مشتاق به یادگیری تکنیک های پخت و پز.
“به محض این که coronavirus آغاز شده, من تصمیم گرفتم برای قرار دادن شام و آنچه که من پخت در رسانه های اجتماعی” او گفت:.
“من تعداد زیادی از درخواست های دوستان و خانواده در مورد آنچه که من انجام می دهند و چگونه من آن را انجام می دهند.
“این واقعا جالب است زیرا مسائل پیدا کنم واقعا آسان برای انجام چون من انجام شده است آن را برای یک مدت زمان طولانی; کسانی که منجر مشغول زندگی تا به حال به کلید های میانبر اما در حال حاضر آنها باید تمام این زمان.”
Ms Sutton گفت: کسانی که در پیدا کردن خود را با یک مقدار زیادی از زمان در دست های خود را در حال حاضر توانایی برای قرار دادن در زمان و تلاش را به پخت و پز خود را.
“گاهی اوقات شما را به چیزهایی چون شما فکر می کنم آن را بیش از حد زمان و همه شما می خواهید برای شام چیزی است که 20 دقیقه,” او گفت:.
“ما تمام کردم زمان بیشتری برای فکر کردن و برنامه ریزی وعده های غذایی ما.”
در خبری دیگر:
یکی از عوامل مهم Ms Sutton استفاده در پخت و پز روزانه است دوباره با استفاده از باقی مانده برای غذاهای جدید است.
“من مؤمن بزرگ در کاهش ضایعات … یکی از چیزهایی که من انجام داده ام نشان داده شده است مردم چگونه به upcycle غذایی که من پخته شده,” او گفت:.
“یک شب من تا به حال آهسته پخته بره و نخود و بعد من آن را تبدیل به بره moussaka و بادمجان.
“مردم می ترسم و فکر می کنم آنها آن را دور می ریزیم اما برخی از مواد غذایی تشدید در عطر و طعم بعد از چند روز.”

آماندا Sutton با داغ صلیب بنس. تصویر: عرضه
و همچنین به عنوان ظرف upcycling, Ms, Sutton گفت: ماندن در منزل و رفتن به سوپر مارکت غالبا به عنوان به خوبی به عنوان مدبر با شما مواد تشکیل دهنده مهم بودند.
“من هنوز هم می گویند نگه داشتن آن ساده و استفاده از چند مواد تشکیل دهنده و نمی خرید بیرون بروید. اگر شما در واقع نگاهی به آنچه تو در گنجه خود را, شما می توانید جایگزین,” او گفت:.
“چه می آید با سال از پخت و پز و آنچه من در تلاش برای تدریس به دانش آموزان این است که اگر شما به یک دستور العمل و شما نمی کردم چیزی چه چیز دیگری می تواند به شما استفاده از?
“اگر یک دستور است که به درخواست برای نخود و شما لازم نیست که هر چه چیز دیگری می تواند به شما استفاده از? شاید لوبیا cannellini.”
یکی از این آیتم Ms Sutton تلاش کرده است با تکنیک های جدید با در نظر پخت شد و عید اصلی داغ صلیب بنس.
من هنوز هم می گویند نگه داشتن آن ساده و استفاده از چند مواد تشکیل دهنده و نمی خرید بیرون بروید. اگر شما در واقع نگاهی به آنچه تو در گنجه خود را, شما می توانید جایگزین.
آماندا ساتون
“با داغ صلیب بنس برای اولین بار من قرار شربت طلایی در بالا به جای لعاب چون من در مورد آن را بخوانید و فکر ساخته شده است که حس” او گفت:.
“من سعی کردم و آن را خوشمزه بود – من به طور مداوم در برداشتن نکات و ایده.”
Ms Sutton نیز برنامه ریزی در ساخت یک Instagram صفحه اختصاص داده شده به های پخت و پز خود را داس و don’ts.
“همانطور که می دانیم همه وبلاگ سرآشپزها در حال حاضر – هیچ آنهایی که کردم کامل آرایشگری-doos و یا پوشیدن لباس های بهترین خود را. آنها فقط در آشپزخانه خود را به مردم نشان میدهیم که چگونه به انجام چیزهای ساده” او گفت:.
Leave a reply