همه گیر و تاثیر آن بر مواد غذایی تمرکز مطالعه جدید
می 25, 2020
Category: اگزمینر

یک نظرسنجی جدید که توسط رهبری دانشگاه تاسمانی موسسه از تغییر اجتماعی را به تمرکز بر روی مواد غذایی در طول coronavirus بیماری همه گیر. بررسی راه اندازی روز دوشنبه به عنوان بخشی از تاسمانی پروژه درخواست Tasmanians ساکنان این که آیا آنها قادر به خرید به اندازه کافی امن و سالم مواد غذایی برای دیدار با نیازهای خود را در طول COVID-19 چگونه آنها را برای خرید مواد غذایی و نحوه غذا دسترسی و عرضه می تواند متفاوت باشد در آینده است. Coronavirus: همه آخرین به روز رسانی در COVID-19 تاسمانی این یک صلیب-دانشگاه طرح مربوط به محققان در سلامت, سیاسی, اقتصاد, شیلات و آبزی پروری. مدیر موسسه لیبی لستر گفت: COVID-19 تا به حال بدون شک نهفته Tasmanians’ مواد غذایی دسترسی و عرضه است. “بحث مهم در حال انجام در مورد زنجیره تامین سطح از سرمایه گذاری خارجی و گواهینامه طرح که همه را تحت تاثیر تاسمانی آینده” پروفسور لستر گفت. “این مواد غذایی بررسی محققان کمک خواهد کرد, صنعت, صنعت و سیاستگذاران درک آنچه تاسمانی ساکنان می خواهید برای آینده در نظر غذا دسترسی و تولید در دولت است.” این بررسی خواهد بود ساخته شده در UTAS مرکز بهداشت روستایی محقق و همکار پروژه کاترین کنت کار قبلی که در مقایسه با برداشت و جذب به صورت محلی رشد تولید در تاسمانی و بونبوری جامعه در غرب استرالیا. “تحقیقات قبلی ما نشان داد که Tasmanians ترجیح می دهند مواد غذایی به صورت محلی رشد کرده اما وجود دارد بسیاری از موانع به خرید آن است که دانستن ریشه های میوه و سبزیجات ما خرید” دکتر کنت گفت. “ما تقویت سیستم های مواد غذایی محلی با خرید تاسمانی رشد مواد غذایی ممکن است پاسخ به تغذیه ما به خوبی و تحریک اقتصاد محلی ما. “این مواد غذایی بررسی به ما کمک خواهد کرد یاد بگیرند که از این تجربه به مطمئن شوید که تاسمانی است که به خوبی آماده برای هر گونه بحران یا حوادث در آینده است.” موسسه دریایی و قطب جنوب مطالعات پژوهشگر و همکار در پروژه امیلی Ogier اشاره کرد دسترسی به غذاهای دریایی تازه برای Tasmanians تغییر در این بیماری همه گیر. “Crays قبلا صادر شده به بازارهای خارج از کشور فروخته شده اند به Tasmanians به طور مستقیم توسط ماهیگیران محلی و صدف کشاورزان مجبور به پیدا کردن آنلاین جدید راه برای دریافت محصول خود را به مردم با توجه به محدودیت در خرده فروشی مواد غذایی, رسانه های,”,,,, Dr Ogier گفت. برای شرکت در این نظر سنجی رفتن به utas.edu.au/تاسمانی-پروژه است. ما COVID-19 اخبار مربوط به سلامت و ایمنی رایگان برای هر کسی که برای دسترسی به. اما ما بستگی اشتراک درآمد برای حمایت از ما روزنامه نگاری. اگر شما قادر هستید لطفا در اینجا مشترک. اگر شما در حال حاضر یک مشترک با تشکر از شما برای حمایت خود را.
یک نظرسنجی جدید که توسط رهبری دانشگاه تاسمانی موسسه از تغییر اجتماعی را به تمرکز بر روی مواد غذایی در طول coronavirus بیماری همه گیر.
بررسی راه اندازی روز دوشنبه به عنوان بخشی از تاسمانی پروژه درخواست Tasmanians ساکنان این که آیا آنها قادر به خرید به اندازه کافی امن و سالم مواد غذایی برای دیدار با نیازهای خود را در طول COVID-19 چگونه آنها را برای خرید مواد غذایی و نحوه غذا دسترسی و عرضه می تواند متفاوت باشد در آینده است.
این یک صلیب-دانشگاه طرح مربوط به محققان در سلامت, سیاسی, اقتصاد, شیلات و آبزی پروری.
مدیر موسسه لیبی لستر گفت: COVID-19 تا به حال بدون شک نهفته Tasmanians’ مواد غذایی دسترسی و عرضه است.
“بحث مهم در حال انجام در مورد زنجیره تامین سطح از سرمایه گذاری خارجی و گواهینامه طرح که همه را تحت تاثیر تاسمانی آینده” پروفسور لستر گفت.
“این مواد غذایی بررسی محققان کمک خواهد کرد, صنعت, صنعت و سیاستگذاران درک آنچه تاسمانی ساکنان می خواهید برای آینده در نظر غذا دسترسی و تولید در دولت است.”
این بررسی خواهد بود ساخته شده در UTAS مرکز بهداشت روستایی محقق و همکار پروژه کاترین کنت کار قبلی که در مقایسه با برداشت و جذب به صورت محلی رشد تولید در تاسمانی و بونبوری جامعه در غرب استرالیا.
“تحقیقات قبلی ما نشان داد که Tasmanians ترجیح می دهند مواد غذایی به صورت محلی رشد کرده اما وجود دارد بسیاری از موانع به خرید آن است که دانستن ریشه های میوه و سبزیجات ما خرید” دکتر کنت گفت.
“ما تقویت سیستم های مواد غذایی محلی با خرید تاسمانی رشد مواد غذایی ممکن است پاسخ به تغذیه ما به خوبی و تحریک اقتصاد محلی ما.
“این مواد غذایی بررسی به ما کمک خواهد کرد یاد بگیرند که از این تجربه به مطمئن شوید که تاسمانی است که به خوبی آماده برای هر گونه بحران یا حوادث در آینده است.”
موسسه دریایی و قطب جنوب مطالعات پژوهشگر و همکار در پروژه امیلی Ogier اشاره کرد دسترسی به غذاهای دریایی تازه برای Tasmanians تغییر در این بیماری همه گیر.
“Crays قبلا صادر شده به بازارهای خارج از کشور فروخته شده اند به Tasmanians به طور مستقیم توسط ماهیگیران محلی و صدف کشاورزان مجبور به پیدا کردن آنلاین جدید راه برای دریافت محصول خود را به مردم با توجه به محدودیت در خرده فروشی مواد غذایی, رسانه های,”,,,, Dr Ogier گفت.
ما COVID-19 اخبار مربوط به سلامت و ایمنی رایگان برای هر کسی که برای دسترسی به. اما ما بستگی اشتراک درآمد برای حمایت از ما روزنامه نگاری. اگر شما قادر هستید لطفا با عضویت اینجا. اگر شما در حال حاضر یک مشترک با تشکر از شما برای حمایت خود را.
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
Leave a reply