الان Virieux همیشه مناظر خود را در آینده توسعه, اما حتی او باقی مانده بود خاراندن سر خود را هنگامی که در فضا از 24 ساعت خود را Rosevears هتل مجبور به تعطیل با توجه به کروناویروس محدودیت.
“ما فکر انجام غذای آماده, اما ما کمی از راه را که برای” او گفت:.
“در آغاز COVID من در واقع تا به حال بر سر چانه من برای دو هفته واقعا نمی دانستند چه باید بکنید.”
آقای Virieux به مدت طولانی برنامه ریزی شده برای ساخت مارینا در Rosevears اما COVID ساخته شده است که بیش از حد مخاطره آمیز است.
در خبری دیگر:
از دست دادن ناگهانی ایالتی و خارج از کشور مسافران در زمان 50 درصد از مشتریان خود پس تنها یک راه وجود داشت رو به جلو را Rosevears هتل یک فروشگاه توقف برای Tasmanians.
این هتل تحت حداقل 300.000 دلار در بازسازی و رفع برخی از “جریان” مسائل با حرکت عمومی به نوار ورودی داشتن یک نوار شراب در کنار آن که پس از آن جریان به یک جداجدا سفارش داده شده رستوران با فضای باز ناهار خوری. جدید آبجو سیستم نصب شده بود نقاشی های دیواری داده شد یک لمس به بالا و جلو عرشه در دست ساخت است و در حالی که کف نیز جایگزین شده است.
با این نسخهها کار شده اند در راه ماه با هتل به بازگشایی در تاریخ 3 اوت.
“مردم گفتند به مردم نوار بازگشت به جایی که در آن یک بار بود به طوری که چیزی است که ما انجام داده ایم” آقای Virieux گفت.

الان Virieux در حال ساخت شراب نوار. تصویر: نیل ریچاردسون
در یک تلاش بیشتر را در محلی بیشتر ترافیک خریداری تجهیزات از تازگی بسته Elphin قاره کیک برای ایجاد یک طرح باز نانوایی در عقب میخانه. هنگامی که این هتل بازسازی کامل هستند توجه را به نوبه خود به اتصالات نانوایی باید آن را به دست آوردن تصویب شورای اسلامی.
آقای Virieux گفت COVID به وضوح یک بحران برای صنعت مهمان نوازی, اما آن را نیز ارائه فرصت – با استفاده از هیچ بهره وام و دیگر حمایت دولت به منظور افزایش کسب و کار در زمانی که تعداد بازدید کننده بودند پایین.
“شما فقط می تواند حلقه در موقعیت جنین و صبر کنید برای آن به بیش از, و یا شما می توانید رفتن” او گفت:.
این Rosevears هتل فقط یکی از طیف وسیعی از مواد غذایی و کسب و کار مهمان نوازی در شمال به قابل توجهی تحت بازسازی در طول COVID از جمله ایرلندی جلو, نوار, مرغ ذغالی, و بیشتر.
رفته 60 روز بدون coronavirus مورد در تاسمانی و با تست اعداد باقی مانده رضایت بخش برای مقامات بهداشت عمومی, کسب و کار کوچک وزیر سارا کورتنی اصرار Tasmanians به مواد غذایی محلی و کسب و کار مهمان نوازی.
او راه اندازی خوش آمدید کمپین در روز پنج شنبه به عنوان یک همکاری بین گردشگری تاسمانی و تاسمانی مهمان نوازی انجمن.

کسب و کار کوچک وزیر سارا کورتنی با اینگلساید نانوایی در Evandale صاحب جین شاو و گردشگری تاسمانی مدیر جان فیتزجرالد در راه اندازی خوش آمدید مبارزات انتخاباتی. تصویر: عرضه
Ms کورتنی گفت: این یک فرصت برای کشف در نزدیکی سالن های مهمان نوازی.
“این یک فرصت فوق العاده برای و در مورد تجربه خود را در سالن های محلی و می گویند “متشکرم” را به شخص دیگری” او گفت:.
“در حال حاضر زمانی که جامعه نیاز به آمده به عقب در و پشت خود را به سالن های مهمان نوازی که آیا این کافه محلی میخانه, رستوران های نانوایی.
“این هم یک فرصت عالی برای ارتباط مجدد با آن در جامعه است.”
علاوه بر خوش آمدید به خودتان را در صفحه اصلی مبارزات انتخاباتی شده است در حال اجرا از ماه ژوئن تشویق Tasmanians به تعطیلات محلی.
Leave a reply