دینگ بخوان صاحب نشان دهنده عشق به کیفیت پخت و پز
آگوست 6, 2020
Category: اگزمینر
آن را فقط ممکن یام چا رستوران دینگ آواز خواندن را برای اولین بار سال در, کسب و کار, اما آن را نشان دهنده یک نقطه عطف در پیشگام حرفه ای از صاحب سام اضطراب سخت و ناگهانی. آشپز باز کرده است نه کسب و کار در حرفه خود در بریزبن و تاسمانی. اضطراب سخت و ناگهانی آمد به تاسمانی از کوئینزلند در سال 2016. او گفت که او به اینجا آمد با توجه به نبود برخی تخصص آسیایی, غذاهای نسبت به بریزبن. “من می تواند پادشاه … [وجود دارد] و نه به عنوان بسیاری از مردم در اینجا, بنابراین من می تواند بهترین از بهترین … من می توانید انجام دهید هر آنچه من می خواهم” اضطراب سخت و ناگهانی گفت. اضطراب سخت و ناگهانی یکی ثابت هدف در زندگی: به طبخ و به طبخ است. “من در سراسر ژاپن, تایلند, هند, ایتالیا, آمریکا, مالزی و کره جنوبی و چین به یاد بگیرند که چگونه به طبخ,” او گفت:. اضطراب سخت و ناگهانی گفت: آنچه خود ساخته رستوران بسیار ویژه بود و مراقبت و تلاش است که رفت و به دست گیری هر وعده غذایی تقریبا با ماشین دقت است. “این کوفته ها همه دستباف تازه و روزمره هیچ کدام منجمد … ما آن را در صبح,” او گفت:. “ما مطمئن شوید که همه چیز همان وزن و همان طعم و ما باید آن را همه در همان زمان.” یام چا یک اصطلاح با توجه به کوچک دخول به اندازه بخار پز وعده های غذایی در سبد. در حالی که اضطراب سخت و ناگهانی گفت که او نمی تواند بازی مورد علاقه خود را با غذاهای او گفت میگو کنجد کاغذ رول بود که امضای خود را یک. “مقاله ما دست خودمان است … آن را بسیار لاغر و کاغذ بسیار سخت را به یکی در هر زمان” اضطراب سخت و ناگهانی گفت. او که قبلا متعلق به آسیایی, لذیذ در اسکله – اذعان به عنوان بهترین رستوران آسیایی در دولت در تاسمانی مهمان نوازی انجمن و TasTafe جوایز تعالی در سال 2017. اضطراب سخت و ناگهانی همچنین دارای دو حباب چای کسب و کار با یک تازگی باز در ربع بازار. در همراهی با تاکید بر انحصار نام تجاری چای حباب خدمت در کافه ها نمی تواند خریداری شده در جای دیگر در دولت است. اما اضطراب سخت و ناگهانی نیست و توقف وجود دارد با برنامه ای برای باز کردن یکی دیگر از حباب های چای در کافه پادشاهان مراتع در آینده نزدیک. او همچنین قصد دارد برای شروع یک رستوران جدید در برنامه ریزی آهن نهر خلیج مزرعه اقامت توسعه در Sorell. اضطراب سخت و ناگهانی گفت که عشق خود را برای ارائه وعده های غذایی با کیفیت به مشتریان خود که او را سوار همچنان به گسترش خود به کسب و کار “آن مقدار زیادی از کار سخت اما خوب است – من می توانم در یک مقدار زیادی از مواد غذایی خوب و مردم در حفظ و آینده را,” او گفت:. “صد درصد از افرادی که سعی کنید مواد غذایی خواهد آمد تضمین شده … چرا که چگونه تازه است.” اضطراب سخت و ناگهانی گفت: این رستوران خواهد شد که تبلیغات در تمام طول روز در آگوست 8 برای دینگ آواز تولد با رزرو تقریبا کامل است.
آن را فقط ممکن یام چا رستوران دینگ آواز خواندن را برای اولین بار سال در, کسب و کار, اما آن را نشان دهنده یک نقطه عطف در پیشگام حرفه ای از صاحب سام اضطراب سخت و ناگهانی.
آشپز باز کرده است نه کسب و کار در حرفه خود در بریزبن و تاسمانی.
اضطراب سخت و ناگهانی آمد به تاسمانی از کوئینزلند در سال 2016.
او گفت که او به اینجا آمد با توجه به نبود برخی تخصص آسیایی, غذاهای نسبت به بریزبن.
“من می تواند پادشاه … [وجود دارد] و نه به عنوان بسیاری از مردم در اینجا, بنابراین من می تواند بهترین از بهترین … من می توانید انجام دهید هر آنچه من می خواهم” اضطراب سخت و ناگهانی گفت.
اضطراب سخت و ناگهانی یکی ثابت هدف در زندگی: به طبخ و به طبخ است.
“من در سراسر ژاپن, تایلند, هند, ایتالیا, آمریکا, مالزی و کره جنوبی و چین به یاد بگیرند که چگونه به طبخ,” او گفت:.
اضطراب سخت و ناگهانی گفت: آنچه خود ساخته رستوران بسیار ویژه بود و مراقبت و تلاش است که رفت و به دست گیری هر وعده غذایی تقریبا با ماشین دقت است.
“این کوفته ها همه دستباف تازه و روزمره هیچ کدام منجمد … ما آن را در صبح,” او گفت:.
“ما مطمئن شوید که همه چیز همان وزن و همان طعم و ما باید آن را همه در همان زمان.”
یام چا یک اصطلاح با توجه به کوچک دخول به اندازه بخار پز وعده های غذایی در سبد.
در حالی که اضطراب سخت و ناگهانی گفت که او نمی تواند بازی مورد علاقه خود را با غذاهای او گفت میگو کنجد کاغذ رول بود که امضای خود را یک.
“مقاله ما دست خودمان است … آن را بسیار لاغر و کاغذ بسیار سخت را به یکی در هر زمان” اضطراب سخت و ناگهانی گفت.
سام اضطراب سخت و ناگهانی. تصویر: نیل ریچاردسون
او که قبلا متعلق به آسیایی, لذیذ در اسکله – اذعان به عنوان بهترین رستوران آسیایی در دولت در تاسمانی مهمان نوازی انجمن و TasTafe جوایز تعالی در سال 2017.
اضطراب سخت و ناگهانی همچنین دارای دو حباب چای کسب و کار با یک تازگی باز در ربع بازار.
در همراهی با تاکید بر انحصار نام تجاری چای حباب خدمت در کافه ها نمی تواند خریداری شده در جای دیگر در دولت است.
اما اضطراب سخت و ناگهانی نیست و توقف وجود دارد با برنامه ای برای باز کردن یکی دیگر از حباب های چای در کافه پادشاهان مراتع در آینده نزدیک.
او همچنین قصد دارد برای شروع یک رستوران جدید در برنامه ریزی آهن نهر خلیج مزرعه اقامت توسعه در Sorell.
اضطراب سخت و ناگهانی گفت که عشق خود را برای ارائه وعده های غذایی با کیفیت به مشتریان خود که او را سوار همچنان به گسترش کسب و کار خود را
“این یک مقدار زیادی از کار سخت, اما آن را به خوبی – من می توانم در یک مقدار زیادی از مواد غذایی خوب و مردم در حفظ و آینده را,” او گفت:.
“صد درصد از افرادی که سعی کنید مواد غذایی خواهد آمد تضمین شده … چرا که چگونه تازه است.”
اضطراب سخت و ناگهانی گفت: این رستوران خواهد شد که تبلیغات در تمام طول روز در آگوست 8 برای دینگ آواز تولد با رزرو تقریبا کامل است.
tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
Leave a reply