آشپز عشق برای غذای خوشمزه
می 21, 2020
Category: اگزمینر

کار سخت و احساسات از چند کوچک تاسمانی تولید کنندگان ایجاد طیف وسیعی از مواد غذایی از گوشت خوک و صدف به پنیر و زعفران به رسمیت شناخته شده اند در سال 2020 خوشمزه تولید و جوایز. جوایز به خصوص با ارزش برای تولید کننده با توجه به مواد غذایی خود را که نامزد دریافت جایزه توسط سرآشپزها بالا هستند که پس از نمونه برداری و قضاوت توسط یک پانل از قضاوت سرآشپزها برای تصمیم گیری بهترین از بهترین. تاسمانی طبیعی سیر و گوجه فرنگی تولید آنت نی گفت: دولت جایزه خود را برای موروثی گوجه فرنگی یک و تقویت روحیه و عمل به تاکید است که آنچه انجام می دهند در مزرعه ارزشمند است. “آن را تایید و به رسمیت شناختن چیزی است که ما می دانیم این است که یک محصول بزرگ” خانم رید گفت. “بسیاری از ما تولید می رود به برخی از بالا پایان رستوران ها و کافه ها و غیره به رسمیت شناخته شده توسط این افراد به عنوان چیزی شایسته از آنها استفاده می گوید زیادی در مورد کیفیت و طعم و آنچه ما ارائه می دهیم.” خانم رید گفت: او می تواند دست یک جعبه گوجه فرنگی با طیف وسیعی از رنگ و شکل و اندازه و رقم به سرآشپزها و آنها را آزمایش برای ایجاد چیزی متفاوت است. “ما آنها را به چیزی خارج از عادی و آنها را به چیزی فوق العاده ای با آن … و این چیزی است که سرآشپزها می خواهید.” North-West صنعتگر پنیر, تولید کننده, قرمز, گاو آلی کشاورز اندی جکمن گفت که او برای اولین بار ایجاد شده خود را برنده جایزه فارسی فتا چند سال پیش در نیمکت آشپزخانه. آن را نامزد دریافت جایزه بود توسط ماسیمو Mele از دانه سیلوهای. “این یک فرصت برای جشن نه تنها این محصول است که شما ایجاد می کنید اما همچنین می گویند: “بله ما در مسیر صحیح’,” خانم جکمن گفت. “ما نه فقط ما دستیابی به اهداف پایداری اما مشتریان ما لذت بردن از محصول و طعم از آنچه که ما ایجاد کرده اند.” “من شروع به ساخت قهرمان ما محصول پس از من homesteading ساخت پنیر البته با استفاده از شیر از مزرعه های لبنی در ویکتوریا… ما نگه داشته ام همان دستور که از آغاز است.” دیگر شمال تولید برندگان جایزه شامل چنگال آن مزرعه خود را برای مرتع مطرح برکشایر گوشت خوک قوم و خویشی آلی برای خود گواهی شده ارگانیک سبوس دار املای آرد و Mollusca برای خود سنت هلن تولید جورج خلیج صدف. خوشمزه و گفت: آن زمان مهم برای حمایت از تولید کنندگان محلی که انعطاف پذیر هستند و “به مبارزه ادامه خواهد داد را به نوآورانه ترین و پایدار تولید” به استرالیا. دولت-برندگان جایزه خواهد بود در سراسر کشور در نظر گرفته دقت تست شده و طعم, با اعلام برندگان بعد از این سال.
کار سخت و احساسات از چند کوچک تاسمانی تولید کنندگان ایجاد طیف وسیعی از مواد غذایی از گوشت خوک و صدف به پنیر و زعفران به رسمیت شناخته شده اند در سال 2020 خوشمزه تولید و جوایز.
جوایز به خصوص با ارزش برای تولید کننده با توجه به مواد غذایی خود را که نامزد دریافت جایزه توسط سرآشپزها بالا هستند که پس از نمونه برداری و قضاوت توسط یک پانل از قضاوت سرآشپزها برای تصمیم گیری بهترین از بهترین.
تاسمانی طبیعی سیر و گوجه فرنگی تولید آنت نی گفت: دولت جایزه خود را برای موروثی گوجه فرنگی یک و تقویت روحیه و عمل به تاکید است که آنچه انجام می دهند در مزرعه ارزشمند است.
“آن را تایید و به رسمیت شناختن چیزی است که ما می دانیم این است که یک محصول بزرگ” خانم رید گفت.
“بسیاری از ما تولید می رود به برخی از بالا پایان رستوران ها و کافه ها و غیره به رسمیت شناخته شده توسط این افراد به عنوان چیزی شایسته از آنها استفاده می گوید زیادی در مورد کیفیت و طعم و آنچه ما ارائه می دهیم.”
خانم رید گفت: او می تواند دست یک جعبه گوجه فرنگی با طیف وسیعی از رنگ و شکل و اندازه و رقم به سرآشپزها و آنها را آزمایش برای ایجاد چیزی متفاوت است.
“ما آنها را به چیزی خارج از عادی و آنها را به چیزی فوق العاده ای با آن … و این چیزی است که سرآشپزها می خواهید.”
North-West صنعتگر پنیر, تولید کننده, قرمز, گاو آلی کشاورز اندی جکمن گفت که او برای اولین بار ایجاد شده خود را برنده جایزه فارسی فتا چند سال پیش در نیمکت آشپزخانه.
آن را نامزد دریافت جایزه بود توسط ماسیمو Mele از دانه سیلوهای.
“این یک فرصت برای جشن نه تنها این محصول است که شما ایجاد می کنید اما همچنین می گویند: “بله ما در مسیر صحیح’,” خانم جکمن گفت.
“ما نه فقط ما دستیابی به اهداف پایداری اما مشتریان ما لذت بردن از محصول و طعم از آنچه که ما ایجاد کرده اند.”
“من شروع به ساخت قهرمان ما محصول پس از من homesteading ساخت پنیر البته با استفاده از شیر از مزرعه های لبنی در ویکتوریا… ما نگه داشته ام همان دستور که از آغاز است.”
دیگر شمال تولید برندگان جایزه شامل چنگال آن مزرعه خود را برای مرتع مطرح برکشایر گوشت خوک قوم و خویشی آلی برای خود گواهی شده ارگانیک سبوس دار املای آرد و Mollusca برای خود سنت هلن تولید جورج خلیج صدف.
خوشمزه و گفت: آن زمان مهم برای حمایت از تولید کنندگان محلی که انعطاف پذیر هستند و “به مبارزه ادامه خواهد داد را به نوآورانه ترین و پایدار تولید” به استرالیا.
دولت-برندگان جایزه خواهد بود در سراسر کشور در نظر گرفته دقت تست شده و طعم, با اعلام برندگان بعد از این سال.
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
Leave a reply