
هنوز هم از این ویدئو ارسال شده on Facebook, که در آن یک گروه از نوجوانان و ارعاب ویتنامی دانشجو در موبری.
رهبران جامعه چند فرهنگی سازمان و دانشگاه تاسمانی اتحادیه را محکوم کرده اند یک حادثه که در آن یک ویتنامی, دانشگاه, دانش آموز و دو نفر دیگر در معرض سوء استفاده نژادپرستانه در یک فروشگاه بزرگ در موبری در روز دوشنبه.
نیز وجود دارد که خواستار دولت برای راه اندازی ضد نژادپرستی مبارزات به عنوان حوادث نژادپرستی در برابر مردم ظاهر آسیا در ادامه به گزارش سراسر تاسمانی و استرالیا به طور گسترده تر.
این ویدئو ارسال شده در Facebook نشان می دهد چندین نقاب نوجوانان تهدید آمیز گروه قبل از زن قربانی تلفن به نظر می رسد زده از دست او. در این پست این است که در استرالیا زندگی می کردند به مدت شش سال – گفت: این گروه تا به حال پرتاب اشیاء در آنها و بارها و بارها آنها را به نام “کرونا” قبل از او در مواجهه با آنها.
در این پست به اشتراک گذاشته شده به طور گسترده و قربانی دریافت پشتیبانی قوی از نظر.
Migrant Resource Centre شمال تاسمانی اجرایی الا دیکسون گفت: این حادثه یک عمل شد که از ظلم و ستم است که نمی تواند بدون کنترل باقی می ماند.
“این یک چیز است به بندرگاه افکار نژادپرستانه اما آن یک چیز دیگر صدای آنها را در صورت کسی. نژادپرستی زخم مردم عزت و خسارت برابری” او گفت:.
در خبری دیگر:
شمال تاسمانی شرکت توسعه جمعیت, مدیر برنامه, ادوارد اوبی می خواستم برای اطمینان از مهاجران که از شمال تاسمانی بود مسالمت آمیز و استقبال منطقه است.
“حوادث مثل این مفید نیست و کاملا آسیب رساندن به شهرت این منطقه و Tasmania,” او گفت:.
تغییر نگرش کلید برای پایان دادن به نژاد پرستی
چند فرهنگی شورای تاسمانی به نام در همه سطوح دولت برای اجرای ضد نژادپرستانه مبارزات به برطرف کردن اسطوره ها که خوراک نژادپرستی در طول بیماری همه گیر.
MCOT صندلی Waqas احیا و انکشاف دهات گفت که ضروری است که اقدام گرفته شد در حال حاضر قبل از محدودیت آغاز شده برداشته شود و مردم شروع به آمدن در تماس با دیگران بیشتر است.
“Tasmanians ظاهر آسیا هستند که بیشتر مسئول coronavirus از Tasmanians با انگلیس و سلتیک, پس زمینه,” او گفت:.

Waqas احیا و انکشاف دهات می گوید سرزنش Tasmanians ظاهر آسیا برای coronavirus بود “مزخرف” و او به خواست دولت به اقدام ضد نژادپرستی مبارزه است.
“آن دسته از افرادی که ناخواسته به ارمغان آورد coronavirus به تاسمانی شامل Tasmanians با انگلیس و سلتیک پس زمینه. این امر می تواند مزخرف مقصر همه Tasmanians با انگلیس و سلتیک پس زمینه برای coronavirus به دلیل سفر از این افراد است.
“آن را مزخرف به سرزنش Tasmanians ظاهر آسیا.”
خانم دیکسون گفت: تظاهرات ضد نژادپرستی در مبارزات انتخاباتی بود و ماندگار.
“هر یک در نظر گرفته مبارزات انتخاباتی و یا استراتژی برای طولانی مدت به دلیل آن طول می کشد زمان برای توسعه یک فرهنگ است که به رسمیت می شناسد و معاملات به طور موثر با نژادپرستی” او گفت:.
او گفت: گزارش روند بود که اغلب دشوار است برای قربانیان نژادپرستی به عنوان تعهد از گزارش کاهش قربانیان که اغلب نتیجه شکایت خود را رضايت بخش نبود.
موبری نژاد پرستی نه یک حادثه جدا
تاسمانی دانشگاه اتحادیه تبدیل شده است به طور فزاینده ای نگران در تعداد فزاینده ای از گزارش ها از نژاد پرستی به کارگردانی نسبت به Tasmanians ظاهر آسیا.
TUU جمهور Braydon گسترده می ترسید هنوز هم وجود دارد بیشتر حوادث که قرار بود گزارش نشده.
“ما دیده ایم زیادی شبیه, رفتار,” او گفت:.
“ما شنیده ایم از ما بین المللی تکرار که در خصوص مطرح شده که به نظر می رسد که هر زمان که ما یک دانش آموز ظاهر آسیا که با پوشیدن ماسک وجود دارد به نظر می رسد یک گروه از مردم وجود دارد که آیا درک تفاوت های فرهنگی و گمان فقط به خاطر اینکه شما در حال گرفتن اقدامات احتیاطی است که شما آلوده.
“دانشگاه سالم و عادلانه جامعه واحد دیده است یک بیت از یک سنبله با چند نمونه اما این بدان معناست که وجود دارد ده ها تن بیشتر نیستند که گزارش شده است.”
آقای گسترده تشویق هر دانش آموزانی که تا به حال شده است در معرض سوء استفاده نژادپرستانه به تماس با اتحادیه دانشجویی که می تواند آنها را در ارتباط با مشاوره و خدمات گزارش.
Leave a reply