طرز تهیه مرغ سوخاری اوکالا

Category: دسته‌بندی نشده No comments

مرغ سرخ شده یکی از غذاهای خوشمزه مرغ سوخاری و پرطرفدار در سراسر جهان است که در کشور عزیزمان ایران نیز بسیار محبوب است. این غذای خوشمزه به عنوان یک غذای فست فود در نظر گرفته می شود و مزه بسیار خوبی دارد.

عکس مرغ سوخاری

با وجود مقدار مواد تشکیل دهنده موجود در این دستور العمل مرغ سوخاری ، می توانید مرغ سرخ شده را برای 4 نفر تهیه کنید. اگر می خواهید مرغهای سرخ شده کم و بیش آماده کنید ، کافی است مقدار مواد را چند مرغ سوخاری برابر یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه مرغ سرخ شده با پارسی D همراه باشید.

کالری مرغ سرخ شده: بین 500 تا 600 کالری برای هر فرد

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم برای مرغ سرخ شده
2 فنجان ارد
1 لیوان ماست
2 عدد تخم مرغ مرغ سوخاری
1 پیاز متوسط
8 قطعه ران مرغ یا سینه مرغ
سبزیجات معطر ¼ لیوان
پودر پیاز ½ قاشق چایخوری
پودر سیر. قاشق چایخوری
کافی نمک و فلفل سیاه
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
دستور پخت

فوت و فن مرغ سوخاری

طرز تهیه مرغ سرخ شده
از شب قبل مواد لازم را آماده می کنیم. مرغ سوخاری برای این کار ابتدا پیاز را پوست می ریزیم و می شستیم ، آن را به قطعات کوچک یا گلدان می ریزیم و درون یک کاسه بزرگ می ریزیم. سبزیجات خشک یا تازه که قبلاً آنها را شسته و خرد کرده اضافه کنید

و (جعفری ، نعنا ، آویشن ، ترخون) ماست را با فلفل سیاه و کمی نمک به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و در آخر زعفران را اضافه کرده و مخلوط مرغ سوخاری کرده و تکه های مرغ را درون مواد قرار می دهیم. به طوری که آنها با مواد آغشته می شوند

سلفون را روی کاسه بگذارید و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا آن را طعم دهد. ابتدا تخم مرغ ها را در مرغ سوخاری یک فنجان خرد می کنیم و اگر سالم هستند ، آنها را درون یک کاسه می گذاریم و آنها را با یک چنگال مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.

فیلم طرز تهیه مرغ سوخاری

طرز تهیه رستوران کنتاکی و مرغ ادویه ای
طرز تهیه رستوران کنتاکی و مرغ ادویه ای
همانطور که از نام آن پیداست ، مرغ کنتاکی یکی از خوشمزه ترین مرغ سوخاری و معروف ترین غذاهای آمریکایی است …
بیشتر بخوانید
آردها را درون یک کاسه بریزید و سپس پودر سیر ، پودر پیاز ، فلفل سیاه و نمک را به مقدار لازم اضافه کنید و مواد را با قاشق وارونه مرغ سوخاری چرخانید تا مواد یکدست شوند. روغن را در یک قابلمه کوچک بریزید و با گذشت زمان حرارت را کاهش دهید.

طرز تهیه فیله سوخاری رستورانی

 

مرغ طعم دار را از یخچال خارج کرده و ابتدا هر تکه مرغ را در تخم مرغ مرغ سوخاری خرد کنید ، سپس در مخلوط آرد را بچرخانید و در روغن داغ قرار دهید تا هسته ها را بپزید و روی حرارت کم سرخ کنید.

تمام قطعات مرغ را به همان روش سرخ کنید مرغ سوخاری و آنها را روی یک قفسه یا دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود. خدمت کرده و لذت ببرید.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>